Szeretnéd, ha több ezren hordanák az általad megtervezett pólót? Most itt a lehetőség, hogy megmutasd mit tudsz!

Az Európai Szolidaritási Testület 2020. március 31-ig várja a pályaműveket „Az Európai Szolidaritási Testület pólója, ahogy én látom” kiírásra. A lényeg, hogy most megmutathatod, milyen legyen egy „jól kinéző hivatalos” póló, amit magad is bármikor szívesen felvennél. Bizonyos megkötések azért vannak: rajta kell legyen valahol a program logója, a program hivatalos pantone színeiből legalább kettőt használni kell, de ezen kívül szárnyalhat a fantáziád.

Az biztos, hogy ha részt veszel a kezdeményezésben, akkor azt nem a hatalmas nyereményekért teszed, hanem inkább azért, mert tényleg érdekel a dolog. A beérkezett pályaművekből tízen kapnak egy ajándékcsomagot és egy 100 eurós utalványt. A legjobbnak megválasztott pályamű tervezője pedig választhat egy Interrail jegy, egy utalvány vagy a Strasbourgban megrendezendő ifjúsági találkozón való részvétel között.

Persze, ha jobb vagy videó készítésben mint póló tervezésben, az sem probléma. Az elkövetkező hónapokban különböző témákban lesznek versenykiírások: áprilisban fotópályázat, májusban dalverseny, októberben rajzverseny, jövő márciusban pedig videókészítő verseny lesz majd.

További információ:
https://europa.eu/youth/solidarity/contest_en

By EH