Nagy kérdőív kitöltő nap

Milyen sokszor örülünk annak, ha kutatók pontos adatokkal tudnak szolgálni, ha le tudják írni, hogy milyen folyamatok zajlanak a civil szektorban akár itthon, akár nemzetközi összehasonlításban. Ez azonban nem megy a mi, civil szervezetek aktív közreműködése nélkül.

A bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem az Erste Alapítvány támogatásával most megismétli azt a kutatását, amit 2016-ban egyszer már elvégzett közép-kelet-európai civil szervezetek helyzetének összehasonlítására. Fontosnak tartjuk, hogy minél több magyarországi civil szervezet töltse ki a kérdőívet és mondja el véleményét.

A kérdőív ugyan angol nyelvű, de hogy ez ne legyen akadály senki számára, az Európa Ház „Nagy Kérdőív Kitöltő Napot” rendez november 15-én 11.00-15.00 óra között a XIII. kerületi Civil Házban (1132 Budapest, Váci út 50.). Várunk minden civil szervezeti képviselőt, kicsit, nagyot, budapestit, vidékit, ugorjon be, hogy együtt töltsük ki a kérdőíveket. A résztvevőket kávéval és pogácsával várjuk. A helyszínen ott lesz Dr. Sebestény István is, aki a kutatás magyar részéért felelős.

A kérdőív kitöltése nagyjából 10 percet vesz igénybe, előzetes bejelentkezés nem szükséges. Kérjük segítse a kutatókat!

Ha nem tud eljönni, de szeretné kitölteni a kérdőívet:
https://surveys.wu.ac.at/csm/index.php/687349?lang=en